fbpx

CONSULTANȚĂ

FONDURI EUROPENE

 

Vă oferim sprijinul necesar pentru accesarea de finanțări nerambursabile oferite de Uniunea Europeană 

Banii europeni

ÎI ACCESĂM ÎMPREUNĂ

Fondurile europene reprezintă o mare șansă pentru dezvoltarea mediului de afaceri din România. Te ajutăm nu doar să accesezi finanțări nerambursabile ci și pe toată perioada de implementare a proiectului. Vei avea o echipă de consultanți specializați la dispoziți cu o pregătire solidă și o vastă experiență în domeniu.

ETAPA 1 - ELABORARE

Analizăm împreună oportunitățile, stabilim strategia și elaborarăm proiectul iar în final vom depune proiectul la sediul Autoritatii Contractante a Dosarului Cererii de Finantare.

A

ETAPA 2 - IMPLEMENTARE

În perioada de implementare ne vom concentra pe respectarea tuturor angajamentelor asumate prin proiectul de finanțare și pe maximizarea rezultatelor finanțării. Vom face toate demersurile necesare pentru a respecta indicatorii asumați prin proiect, evitând astfel situațiile neplăcute în care veți primi solicitări de clarificare transmise de către Autoritatea Contractă, respectiv întârzieri la rambursarea sumelor cheltuite.

ETAPA 3 - MONITORIZAREA PROIECTULUI

Pe o perioadă de 3-5 ani se va realiza monitorizarea proiectului cu finanțare europeană prin asigurarea serviciilor de Asistență Post-Contractare. Durata poate varia, în funcție de Autoritatea Contractantă și linia de finanțare accesată. 

contactează-ne acum! 

Soseaua iancului NR. 15
0743781441
contact@startup-business.ro

//