fbpx

Profită de oportunitate!

În toamna acestui an se va lansa programul România Start-up Nation, ajuns deja la a treia ediție și va transforma viața a 10.000 de antreprenori acordându-le finanțări de 200.000 LEI, echivalentul a 43.000 de EURO, 100% nerambursabili. Cu acești bani îți poți cumpăra toate echipamentele și dotările de care ai nevoie să-ți deschizi propria afacere și să începi cu dreptul în lumea afacerilor. Este un prim pas extrem de important în cariera ta de antreprenor și trebuie să te asiguri că-l faci cum trebuie. 

Pregătirea pentru accesarea unei astfel de finanțări este foarte importantă și trebuie să te asiguri că ai alături de tine oameni bine pregătiți. Oameni care să te ajute să-ți atingi obiectivele și să obții finanțarea de care ai nevoie pentru a transforma visul în realitate. 

Îți oferim o oră de consultanță gratuită! 

Suntem alături de tine în acest moment important, obținerea primei finanțări nerambursabile. Îți oferim o oră de consultanță gratuită în care vom stabili dacă ideea ta de afacere este finanțabilă și ce trebuie să facem pentru a obține finanțarea.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți obține o oră de consultanță gratuită dar și cum funcționează programul România Start-up Nation ți-am pregătit un video pe care te invităm să-l urmărești: 

 

 

 

Suntem partenerii tăi pentru afaceri de succes și ne luăm rolul foarte în serios. Îți suntem alături în tot procesul de finanțare, de la evaluarea ideii de afaceri până la depunerea dosarului de decont final. Avem peste 150 de afaceri de succes aflate în procesul de implementare a programului România Start-up Nation 2018 care și-au primit echipamentele și deja au început să genereze venituri care depășesc estimările noastre din planurile de afaceri. 

Visul meu de a-mi deschide propriul restaurant cu specific pescăresc în Tulcea a devenit realitate! Din momentul în care am deschis ușile restaurantului am avut parte de un succes neașteptat. Lucrurile ar fi stat altfel fără sprijinul constant și profesionalismul echipei de consultanți Start-up Your Business. Au fost alături de mine în fiecare pas, de la momentul elaborării planului de afaceri până la finalizarea procedurii de implementare.

Îi recomand oricui vrea să înceapă cu dreptul o afacere!

Neculai Axenia - AXY NEC PUB, Tulcea

URMEAZĂ EXEMPLUL AXENIEI !

Vrem să știm care este ideea ta de afacere și să te ajutăm să iei banii necesari pentru a o transforma în realitate.  Completează formularul de mai jos și unul dintre consultanții noștri te va contacta pentru ora ta de consultanță gratuită.

Ne poți contacta oricând prin e-mail la contact@startup-business.ro sau telefonic la 0743781441.

//